Vásárlási feltételek a HAZÁNK-webshopban:

- A WEBSHOP JELENLEG MÉG NEM ÜZEMEL!!! SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK! KÖSZÖNJÜK!


 

Oldalunkon kétféleképpen vásárolhat:

  1. Vásárlás, mint regisztrált Vásárló:

Regisztrálhat minden cselekvőképességében nem korlátozott magánszemély, cég vagy intézmény. Regisztrációnál a következő adatokat kell megadnia:

  • Vezeték- és keresztnév

  • Pontos cím (szállítási, számlázási cím)

  • Ország

  • Telefonszám

  • E-mail cím

Csak abban az esetben veheti igénybe a HAZÁNK-webshop regisztrált vásárlói szolgáltatásait, ha minden adatot pontosan és helyesen megad. Az adatokat leellenőrizzük, valótlan adatokat megadó felhasználók hozzáférését nem tudjuk biztosítani. Azon felhasználóinkkal, akik az adatok leellenőrzése után törlik vagy változtatják meg valótlan információkra az adataikat, hasonló módon vagyunk kénytelenek eljárni.

A személyes adatokat az adatvédelmi nyilatkozatunkban leírtaknak megfelelően kezeljük.

 

  1. Vásárlás regisztráció nélkül:

Ez esetben közvetlen a Kiadó email címére küldhető a megrendelés, ill. a 06 96 - 328-395 fax számra, ahol pontosan fel kell tüntetni az alábbi adatokat:

  • Szállítási és számlázási cím

  • Kapcsolattartó neve, telefonszáma

  • A rendelt termék pontos megnevezése, darabszáma

A rendelés leadását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a pontos szállítási határidőről, számla végösszegéről, melynek másolatát mailben el is küldünk.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: A Vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén vagyunk kötelesek a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a Vásárló számára.

Amennyiben segítségre, további információkra, esetleg árajánlatra volna szüksége, úgy keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel adunk felvilágosítást, ill. segítünk Önnek a választásban.

 

HAZÁNK-webshop

 

design: FISTART

   

HAZÁNK
Könyvkiadó és Szolgáltató Kft.
2010 © Minden jog fenntartva!

vissza a főoldalra